Egerben Hajdúhegyen eladó családi ház!

Feladva Jun 02, 2021 | Megtekintve: 662 | Azonosító: #2817

57900000Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Eger
Ingatlan típusa:   Családi ház
Hálószobák:   4
Fürdőszobák:   2
Terület:   125 m2
Állapot:   Használt

 
Kiadva

Egerben a Hajdúhegy tetején csendes utcában eladóvá vált családi házunk. A sík telek területe 532 m2, a ház alapterülete 98 m2.

A ház elhelyezkedése és adottságai nagyon jók. 2 szintből áll, melynek hasznos nettó lakható területe összesen 125 m2. Ehhez tartozik még az alsó szinten egy 20 m2 garázs, 5 m2 pince és 22 m2 tárolásra alkalmas egyéb helyiségek, valamint a felső szinten egy 22 m2-es terasz.

Az alsó szinten külön kialakított lakrész van: 1 szoba, fürdő, wc, konyha, tároló. A felső szinten 3 nagy szoba, konyha, wc, fürdő, spejz, terasz található. A fűtést gázkazán biztosítja (mely 2011-ben cserélve lett) radiátorokkal, a melegvízellátás pedig bojlerekkel megoldott. Az ablakok két rétegű műanyag nyílászárok, a felső szinten redőnyökkel, ami nyáron biztosítja a hűvöset a házban. A ház alatt található garázs egy autó számára biztosít beállási lehetőséget. Internet és tv szolgáltatók közül Digi, Vodafone és Telekom is elérhető.

A kertben gyümölcsfák (alma, körte, cseresznye, szőlő) található, mely minden évben bőséges, friss gyümölcsöt kínált családunk számára, illetve a kertben található egy kerti sütögető és egy kiülős szaletli, mely a 2020 évben lett kialakítva. A fenti teraszról gyönyörű panoráma tárul elénk, kilátással a városra és az egri várra. Az utca kisforgalmú, a környék csendes, nyugodt, kedves szomszédokkal. A buszmegálló egy utcára van, illetve 15-20 perces sétával a Szépasszony völgy és a belváros is elérhető.

Az ingatlant ajánljuk nagy családosok részére vagy befektetők számára is. Várjuk azokat az érdeklődőket, akik gyönyörű, nyugodt, kertvárosi részben szeretnének élni. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

Ingatlan jellemzők
  Garázs   Kert   Padlástér
  Pince
Közösségi jellemzők
  Városi panoráma

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Tóth Andor  
Cím: Garai Janos u.
Telefon: 06******** Telefonszám
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek