Rengeteg lehetőséget rejtő ingatlan

Feladva Jan 04, 2021 | Megtekintve: 754 | Azonosító: #2739

28000000Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Demjén
Ingatlan típusa:   Családi ház
Hálószobák:   3
Fürdőszobák:   1
Terület:   83 m2
Építés éve:   1970
Állapot:   Használt

Demjén központjában eladó egy 3 szobás ingatlan nagy kerttel és rengeteg lehetőséggel. A ház korának megfelelő, jó állapotú, de egyéni izlés szerint tovább lehet szépítgetni. Két szoba utcára néző, világos, tágas, a harmadik az udvarról közvetlenül is megközelíthető,teljesen különálló,laminált burkolattal ellátottak. a többi helyiség járólapos. A konyha és kis étkező átadó pulttal elválasztva kellemes, világos. A fürdőszoba tágas, beépített káddal ellátott. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal egyaránt megoldható.Az kert két részre van osztva, kerítéssel elválasztva. A házhoz tartozó kertrész, melyen az ásott kút is található, szép nyársalóval kialakított, árnyas rendezett udvar. A hátsó rész mely felnyúlik az erdőig saroktelek lévén rengeteg lehetőséget rejt, hiszen közvetlenül az újonnan kialakított túraút mentén található. Innen rálátni a pár perces sétára lévő barlangfürdőre.
Ideális nyaralóként vagy vendéglátásra vagy egyéb szolgáltatást kíván akár a lakóháztól függetlenül megvalósítani a telek üres hátsó részében.De kiváló családi otthonnak is.
Megközelítés szempontjából is tökéletes, hiszen a távolsági autóbuszok megállója a ház előtt van.
A tulajdonosok pár személyes tárgyát leszámítva teljes berendezéssel együtt eladó. Egy tisztasági festéssel akár költözhető is.

Ingatlan jellemzők
  Berendezett   Garázs   Kert

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Termálvölgy Ingatlaniroda  
Cím: Egerszalók
Telefon: +3******** Telefonszám
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek


 

Hasonló hirdetések