Eladó belvárosi családi ház Egerben

Feladva Oct 11, 2017 | Megtekintve: 108 | Azonosító: #1606

315Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Eger
Ingatlan típusa:   Családi ház
Terület:   180 m2
Állapot:   Használt

Belvárosi családi ház a Hatvani Hóstyán
Eladó Eger belvárosában a Pacsirta úton, egy stabil szerkezetű, jól karbantartott családi ház melléképületekkel, pincével, garázzsal, gondozott kis udvarral.

Befektetőknek, nagy családosoknak, több generációnak kiemelt lehetőség!

A sorházas beépítésű, földszinti homlokzatán sprengelt vörös márvánnyal burkolt épület 180 m2 hasznos alapterületén 5 és fél szoba, étkező-konyha, 3 fürdőszoba és még számtalan helyiség szolgálja a benne élők kényelmét.
Az 1982. évben épült ingatlan utcai főbejárata a szomszéddal közös közlekedőbe nyílik, amelyből külön bejáraton jutunk a lakás előszobájába. Innen közelíthető meg a garázs is. Az előszobából nyíló,garázzsal határos félszoba irodai, üzleti célra is hasznosítható. Az előszobából a földszinten lévő étkező-konyha nyílik, ugyanitt különálló fürdőszoba és WC helyiség is található, amelyek a lakóház további szintjein is kialakításra kerültek. Az emelet fa lépcsőn közelíthető meg, ahol 3 szoba, fürdőszoba és WC került elhelyezésre. A szobák közül 2 utcára néző, míg a tágas, közel 40 m2 alapterületű nappali faltól-falig ablakai az udvari saját kertre néznek, fénnyel elárasztva a lakóteret. További 3 szoba, fürdőszoba és WC helyiség található a tetőtérben, amely több generáció egymás mellett élését is megoldhatja. A lakás szobái parkettásak, míg a vizesblokkok kerámia burkolatúak, falai festettek.
Az ingatlan fűtését cirko gázkazán, meleg víz ellátását gáz vízmelegítő biztosítja, közüzemi mérőórái a főbejárat melletti közlekedőben kialakított szekrényben találhatók.
Az épület alápincézett, amely az udvari teraszról, illetve a garázsból egyaránt megközelíthető. A saját használatú udvarban lévő melléképület és nyitott szín kamrának, műhelynek vagy kerti szerszámtárolónak egyaránt használható. Kertje művelt, udvarát tujafák szegélyezik, amelyek kellemes környezetet biztosítanak a pihenéshez.
A vételre kínált ingatlan jó elhelyezkedése, belvárosi viszonylatban különösen kedvező ára, elegáns megjelenése és az igényekhez igazodó átalakíthatósága magában hordozza egy szép otthon megteremtésének lehetőségét.

Ár: 31,5 M Ft.

Elérhetőség: 3630/946 5729.

Ingatlan jellemzők
  Garázs   Kert
Közösségi jellemzők
  Belvárosi   Iskola közeli   Óvoda közeli

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Ivett  
Cím: 3300 Eger
Telefon: 06706736160
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek betűk a-tól h-ig
és számok 1-től 9-ig.


 

Hasonló hirdetések

Egerben elegáns villa eladó.

Egerben elegáns...

Magyarország, Heves megye, Eger
Eger, Lajosvárosi igényes családi ház eladó.

Eger, Lajosvárosi...

Magyarország, Heves megye, Eger

Egerfarmoson...

Magyarország, Heves megye, Egerfarmos
2,200,000Ft
Eger, Kertész utcában 2 szintes családi ház eladó.

Eger, Kertész...

Magyarország, Heves megye, Eger