Eladó belvárosi családi ház Egerben

Feladva Oct 11, 2017 | Megtekintve: 54 | Azonosító: #1606

315Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Eger
Ingatlan típusa:   Családi ház
Terület:   180 m2
Állapot:   Használt

Belvárosi családi ház a Hatvani Hóstyán
Eladó Eger belvárosában a Pacsirta úton, egy stabil szerkezetű, jól karbantartott családi ház melléképületekkel, pincével, garázzsal, gondozott kis udvarral.

Befektetőknek, nagy családosoknak, több generációnak kiemelt lehetőség!

A sorházas beépítésű, földszinti homlokzatán sprengelt vörös márvánnyal burkolt épület 180 m2 hasznos alapterületén 5 és fél szoba, étkező-konyha, 3 fürdőszoba és még számtalan helyiség szolgálja a benne élők kényelmét.
Az 1982. évben épült ingatlan utcai főbejárata a szomszéddal közös közlekedőbe nyílik, amelyből külön bejáraton jutunk a lakás előszobájába. Innen közelíthető meg a garázs is. Az előszobából nyíló,garázzsal határos félszoba irodai, üzleti célra is hasznosítható. Az előszobából a földszinten lévő étkező-konyha nyílik, ugyanitt különálló fürdőszoba és WC helyiség is található, amelyek a lakóház további szintjein is kialakításra kerültek. Az emelet fa lépcsőn közelíthető meg, ahol 3 szoba, fürdőszoba és WC került elhelyezésre. A szobák közül 2 utcára néző, míg a tágas, közel 40 m2 alapterületű nappali faltól-falig ablakai az udvari saját kertre néznek, fénnyel elárasztva a lakóteret. További 3 szoba, fürdőszoba és WC helyiség található a tetőtérben, amely több generáció egymás mellett élését is megoldhatja. A lakás szobái parkettásak, míg a vizesblokkok kerámia burkolatúak, falai festettek.
Az ingatlan fűtését cirko gázkazán, meleg víz ellátását gáz vízmelegítő biztosítja, közüzemi mérőórái a főbejárat melletti közlekedőben kialakított szekrényben találhatók.
Az épület alápincézett, amely az udvari teraszról, illetve a garázsból egyaránt megközelíthető. A saját használatú udvarban lévő melléképület és nyitott szín kamrának, műhelynek vagy kerti szerszámtárolónak egyaránt használható. Kertje művelt, udvarát tujafák szegélyezik, amelyek kellemes környezetet biztosítanak a pihenéshez.
A vételre kínált ingatlan jó elhelyezkedése, belvárosi viszonylatban különösen kedvező ára, elegáns megjelenése és az igényekhez igazodó átalakíthatósága magában hordozza egy szép otthon megteremtésének lehetőségét.

Ár: 31,5 M Ft.

Elérhetőség: 3630/946 5729.

Ingatlan jellemzők
  Garázs   Kert
Közösségi jellemzők
  Belvárosi   Iskola közeli   Óvoda közeli

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Ivett  
Cím: 3300 Eger
Telefon: 06706736160
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek betűk a-tól h-ig
és számok 1-től 9-ig.


 

Hasonló hirdetések

Felsőtárkányban, Eger mellett ökopanorámás családi ház eladó.

Felsőtárkányban...

Magyarország, Heves megye, Felsőtárkány
43,000,000Ft
Egerben, közvetlenül a történelmi belváros melletti családi ház eladó.

Egerben,...

Magyarország, Heves megye, Eger

Eladó családi...

Magyarország, Heves megye, Sopronhorpács
14,000,000Ft
Eger-Belvároshoz közeli felújított családi ház eladó.

Eger-Belvároshoz...

Magyarország, Heves megye, Eger