Eladásra kínálunk Valkón, hatalmas terekkel, 3 garázzsal, 3 szintes 320 nm-es lakótérrel, egyedi bútorokkal rendelkező családi házat.

Feladva Sep 18, 2017 | Megtekintve: 118 | Azonosító: #1582

31,900,000Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Valkó
Ingatlan típusa:   Családi ház
Hálószobák:   5
Fürdőszobák:   2
Terület:   320 m2
Építés éve:   2006
Állapot:   Használt

Gödöllőtől csak 6 km-re! Eladásra kínálunk Valkón csendes utcában 2006-ban épült 3 szintes 320 nm-es, egyedi bútorokkal berendezett családi házat. Az ingatlan a tulajdonos saját tervei szerint, igazi otthonnak épült. Az alsó szinten található egy 80 (60+20) nm-es helyiség mely üzletnek, vendéglátói egységnek, vagy kártyaszobának kiválóan alkalmas (toalett, raktár, eladótér), de kisebb ráfordítással bővíthető benne a lakás, vagy külön lakrész is kialakítható. A telek domborzati sajátosságai miatt a középső szinten kezdődik a lakótér. Két bejárata van a háznak, oldalról és hátulról is bejutunk a házba. Belépve ezen a szinten található egy nappali (28 nm), konyha étkezővel (28 nm), 1 dolgozószobának használt szoba (17 nm), fürdőszoba (9 nm) hidromasszázs káddal és zuhanykabinnal, külön toalett, tágas előszoba melyben található a fatüzelésű 2 éve üzembe helyezett kandalló. A nappali és az étkező falának egy részét ízléses terméskőhatású burkolat fedi. A szoba laminált padlós, a többi helyiségben padlóburkolat van. Ehhez a szinthez tartozik az utcai frontnál egy 16 nm-es terasz is melyet az étkezőből és a nappaliból is meg lehet közelíteni. Innen körülnézve a Gödöllői dombság erdeire tekinthetünk a távolban. Az emeletre faburkolatú lépcső vezet fel, mely harmonizál a korláttal és a felső szint mennyezeti fa burkolatával. Itt 4 szoba (12nm, 13nm, 21nm, 23nm,) található laminált padló burkolattal, illetve van egy 27 nm-es hall, és egy 8,6 nm-es fürdőszoba toalett-el is. Két-két szobának külön terasza van. A házon betoncserép található mely színben harmonizál az épület színével. A telek hátsó részén van a 7x11 m-es garázs, mely 3 autó beállására alkalmas. A beépített konyhabútor, és a házban lévő bútorok nagy része marad a házban.
Műszaki:

A fűtés cirkóról történik. A középső szinten padlófűtés van (itt van még egy fatüzelésű kandalló), a másik két szinten radiátorok találhatóak. Minden ablakon műanyag roló van, a középső szintben légkondicionáló is van. A ház riasztóval felszerelt. A falak 40 cm-esek, téglából készültek és szigeteltek.
Környék:

Valkó Pest-megyében, a Gödöllői-dombság keleti felén fekvő, sűrű tölgyerdőkkel övezett 2300 lakosú nagyközség. A 3-as főútról Gödöllőnél letérve 10 kilométer után érhetjük el legkönnyebben. Autóval, busszal könnyen és gyorsan megközelíthető Gödöllő irányából. . A faluközpontja pár perces sétával elérhető. Bevásárlóközpontok, színház, mozi, Kórház Gödöllőn található.
Ajánljuk:
Nagycsaládosoknak, befektetni vágyóknak, és azoknak, akik meg akarnak szabadulni a város zajától, de rövid idő alatt elérhetővé akarják tudni Budapestet.

Ingatlan jellemzők
  Berendezett   Biztonsági funkciók   Ebédlő
  Garázs   Kandalló   Kert
  Légkondicionáló   Pince
Közösségi jellemzők
  Iskola közeli   Óvoda közeli   Természeti panoráma
  Üzleti közeli

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Szládek Gábor  
Cím: 1145 Budapest, Szugló utca 64
Telefon: +36202455285
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek

Írja be a képen látott szöveget.
A lehetséges karakterek betűk a-tól h-ig
és számok 1-től 9-ig.


 

Hasonló hirdetések

Eger

Magyarország, Heves megye, Eger
21,000,000Ft
Eger, történelmi belvárosban családi ház eladó.

Eger, történelmi...

Magyarország, Heves megye, Eger
26,000,000Ft
Eger, Almagyar városrészen, Joó János utcai családi ház eladó.

Eger, Almagyar...

Magyarország, Heves megye, Eger
21,900,000Ft
Eger, Lajosvárosban kétszintes családi ház eladó.

Eger,...

Magyarország, Heves megye, Eger