Samsung CLP-300 színes lézernyomtatók eladók

Feladva Aug 13, 2016 | Megtekintve: 1425 | Azonosító: #1133

19900Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Heves
Zip:   3360
Hirdetés típusa:   Kínál

Eladó több darab, a címben szereplő színes lézernyomtató. Valamennyi tökéletesen működik, új fényhengert (OPC) kaptak. Személyes átvétel eseténÖn választja ki, melyiket szeretné. Több darab esetén kedvezmény.
A készülékek Heves városban találhatók, de Egerig ingyen leszállítom akár Füzesabony, akár Kápolna felé. Igény esetén kábeleket és drivert is adok hozzá.
Nagyon halk működésű, alacsony fenntartási költségű nyomtató.
Jól viseli az utángyártott tonert, melynek beszerzési ára színenként 2000 Ft alatt van. Fekete színnel 1500, színessel 1000 oldal nyomtatására képes új tonerekkel, így egy oldalt fekete színnel 1,50 Ft-ért, míg színes oldalt 6 Ft-ért tudunk nyomtatni vele. Az oldalszámok gyári adatok, melyek 5%-os lefedettség esetén érvényesek.
A nyomtató számos, a nyomtatási minőséget javító különleges szolgáltatással rendelkezik. Ezek az alábbiak: Kitűnő minőségű és gyors színes nyomtatás. A cián, a magenta, a sárga és a fekete színek használatával a teljes színtartomány megjeleníthető, akár 2400x600 dpi (tényleges) felbontásban is nyomtathat.
A nyomtató fekete-fehér üzemmódban 16 oldal/perc, színes üzemmódban pedig 4 oldal/perc sebességgel képes kinyomtatni A4-es méretű lapokat. Többféle adathordozó egyszerű használata. A Standard 150-lapos tálca az A4/letter méretű papír és olyan speciális anyagok használatát támogatja, mint a fejléces papír, boríték, címke, egyedi méretű papír, képeslap, írásvetítő fólia és kemény papír. Professzionális dokumentumok készítése o Vízjelek nyomtatása. Egyedi külsőt adhat dokumentumainak vízjelek, mint pl.: ,,Bizalmas" használatával. Poszter nyomtatása. A dokumentumon levő szöveget és képeket a rendszer kinagyítja, majd több papírlapra nyomtatja ki, így a lapok összeragasztásával egy posztert kap. Füzet nyomtatás. Ez a szolgáltatás teszi lehetővé a dokumentumok füzetként történő kinyomtatását. Kinyomtatás után mindössze össze kell hajtani, és tűzni az oldalakat.


Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Lakatos Tibor  
Cím: Heves
Telefon: +3******** Telefonszám
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek